Acerca de mi

Nacido en Barcelona, 1960. Afectado por el virus de la polio desde los ocho meses, lucho por la visibilidad visibilidad de las personas con diversidad funcional.

 

He dado conferencias en:

He sido reportero sobre accesibilidad en la televisión pública de Barcelona «Betevé» en el programa Códi de Barris durante 2 años.

He participado en varios proyectos de diseño libre para la movilidad de personas con discapacidad y también soy performer, bailarín de danza integrada con Jordi Cortés

En este blog publico artículos escritos por mi y otros asuntos que no quiero perder en las redes sociales.

Puedes contactar conmigo a través del correo electrónico:
xavidua (arroba) gmail {punto} com

 

2 comentarios en “Acerca de mi

 1. Bon dia Xavi!

  Sóc en Mateu Targa, pintor i part del projecte cultural Konvent ( https://konventzero.com/ ), un espai autogestionat on realitzem programació cultural i residencies artístiques.

  T’escric en nom de l’equip de Konvent perquè estic coordinant una de les activitats dins la nostra programació d’aquest any 2020 i m’han passat el teu contacte perquè potser em podries donar un cop de ma.

  L’activitat que coordino és una trobada de persones creatives amb ceguesa. La idea va sorgir del nostre desconeixement i a la vegada el nostre interés en poder conèixer com son els processos i on pot arribar a nivell artístic una persona invident.
  Ens interessa poder compartir, conviure i aprendre amb aquestes persones a nivell humà i artístic.

  En aquest sentit, estem organitzant una residencia de cares al juny amb totes elles i em preguntava si tu coneixes artistes/creatius, de qualsevol àmbit, cecs que els hi pugui interessar el projecte.

  Molt agraït i fins aviat!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *